Alles over ons

Dit is de jeugdpagina van Schaakclub Zeist. Kijk gerust eens rond op onze site!

De jeugd krijgt les op dinsdagavond, de eerste groep van 17:00 tot 18:00 en de tweede van 18:15 tot 19:15. De groep bestaat in totaal uit bijna 40 kinderen tussen de 6 en 14 jaar en enkele oudere tieners. Er wordt gespeeld in de NoorderLichtKerk (Bergweg 92b, Zeist).

Elke avond werken wij met de Stappenmethode, waarin enorm veel oefeningen staan om het schaken onder de knie te krijgen. Ook spelen we een interne competitie, waarin onze jeugdleden het tegen elkaar opnemen. Daarnaast is er een externe competitie voor onze jeugdleden die verder gevorderd zijn en het zo in teamverband opnemen tegen andere schaakclubs in de regio. We werken op dit moment met een team van zes jeugdleiders, waarvan twee achter de schermen. Kom gerust eens langs als je nieuwsgierig bent! Graag eerst een mailtje naar onderstaand mailadres als je  wilt komen proefdraaien.

Uitgebreide informatie is te vinden in dit pdf: Uitgebreide informatie jeugdschaken SC Zeist

De contactpersoon voor de jeugd is Jorn Brouwer: jornbrouwer@hotmail.com

Zie voor het beleid van Schaakclub Zeist de pagina’s klachtenregeling en AVG/privacy. Deze informatie en meer is te vinden op de vernieuwde website van de vereniging: www.schaakclubzeist.nl.

Namens de gehele jeugdafdeling,
Jorn Brouwer

Eén gedachte over “Alles over ons”

Vragen of opmerkingen? Laat hieronder uw reactie achter!